Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RABOVINCA (315268) - Saludeño (772117) » 665261532: T64/J14/VII

Liga 665261532 Información oficial sobre el partido 665261532 en Hattrick

26.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VII.82 (38118)

WhiteBeardsFC Alineación oficial del equipo 'WhiteBeardsFC' en el partido 3 - 4 Azucarero FC Alineación oficial del equipo 'Azucarero FC' en el partido
0 - 1 Rafael Henríquez (15')
Adrir Berioucha (22') 1 - 1
1 - 2 Gaspar Maeztu (71')
1 - 3 Henrike Algaba (74')
Adrir Berioucha (80') 2 - 3
2 - 4 Ricardo Aceña López (81')
Javier Luis Portillo (86') 3 - 4
WhiteBeardsFC Alineación oficial del equipo 'WhiteBeardsFC' en el partido 3 - 4 Azucarero FC Alineación oficial del equipo 'Azucarero FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
WhiteBeardsFC Alineación oficial del equipo 'WhiteBeardsFC' en el partido 3 - 1 Azucarero FC Alineación oficial del equipo 'Azucarero FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WhiteBeardsFC

Goles Goles

  • 110 Minuto 22 (Gol de falta): Una falta al minut 22 va proporcionar un lliure directe al WhiteBeardsFC. Adrir Berioucha va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 104 Minuto 80 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Adrir Berioucha va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a WhiteBeardsFC: 2 a 3 al minut 80.
  • 103 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els seguidors del WhiteBeardsFC van tornar a saltar d'alegria al minut 86. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Javier Luis Portillo que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): WhiteBeardsFC va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pedro Escartín en un 1 contra 1 amb el porter Alberto Ortega Flores, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Xorxe Biéitez va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Alfonso Agramunt va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de WhiteBeardsFC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Pedro Escartín va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de WhiteBeardsFC que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): WhiteBeardsFC va estar a punt de posar-se per davant al minut 66 però Xorxe Biéitez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Pedro Escartín quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Escartín.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bittor Urrutiaonaindi de WhiteBeardsFC es va emportar una amonestació al minut 91 per provocar un rival.

Azucarero FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): El Azucarero era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Rafael Henríquez va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 71, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gaspar Maeztu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 74 en Ricardo Aceña López va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Henrike Algaba podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 3 va pujar al marcador.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ricardo Aceña López, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Alberto Escavias va estar a punt de posar per davant a Azucarero amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Amós Elusa va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Artaitz Belorgei quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Iván Gutiérrez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Iván Gutiérrez de Azucarero va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84 de partit, Iván Gutiérrez de Azucarero va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.