Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Molinari32 FC. (797136) - Fullola FK (1456942) » 665260732: T64/J10/VII

Liga 665260732 Información oficial sobre el partido 665260732 en Hattrick

28.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / VII.68 (38104)

usmiio F.C Alineación oficial del equipo 'usmiio F.C' en el partido 2 - 3 FILIAL DEL ALBACETE Alineación oficial del equipo 'FILIAL DEL ALBACETE' en el partido
Seberino Garrogerrikaetxebarria (9') 1 - 0
1 - 1 Amhaws Quarmoun (42')
1 - 2 Aitor Etharalde (47')
1 - 3 Lyubomir Yordanov (89')
Pedro Díaz de Ortega (89') 2 - 3
usmiio F.C Alineación oficial del equipo 'usmiio F.C' en el partido 2 - 3 FILIAL DEL ALBACETE Alineación oficial del equipo 'FILIAL DEL ALBACETE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
usmiio F.C Alineación oficial del equipo 'usmiio F.C' en el partido 2 - 1 FILIAL DEL ALBACETE Alineación oficial del equipo 'FILIAL DEL ALBACETE' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,7 % 8,1 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

usmiio F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): En Iker Almerich entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al usmiio, un peu providencial d'en Seberino Garrogerrikaetxebarria va situar el 1-0 al panell digital.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Pedro Díaz de Ortega trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de usmiio va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raúl Vecino va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Ausiàs Noms, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 25 quan Aymane Oussalah de usmiio gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Jorge Pontejos una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Ricardo Salares va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Iker Almerich, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Raúl Vecino va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Romualdo Falco va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 72, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

FILIAL DEL ALBACETE

Goles Goles

  • 160 Minuto 42 (Gol de falta): ALBACETE, al minut 42, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Amhaws Quarmoun.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 47, quan Aitor Etharalde va posar els visitants ALBACETE per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 139 Minuto 89 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Lyubomir Yordanov! Un inimaginable dribbling sobre Jorge Pontejos va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 3 per a ALBACETE.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Lyubomir Yordanov va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Abdezzahir Majidi al minut 30 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després de 58 minuts, Álvaro Estornell Campos va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ferrán Silos Millán va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ALBACETE va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Abdezzahir Majidi, però el porter rival va fer una gran aturada.