Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kokeee-Team (989364) - Murito FC (47950) » 665259301: T64/J2/VII

Liga 665259301 Información oficial sobre el partido 665259301 en Hattrick

03.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VII.43 (38079)

Garper FC Alineación oficial del equipo 'Garper FC' en el partido 5 - 2 Jaclupamo Alineación oficial del equipo 'Jaclupamo' en el partido
0 - 1 Marc Mas (7')
0 - 2 Juan Carlos Quadros (15')
Manolo Quirós (39') 1 - 2
Daniele Roveda (52') 2 - 2
Artur Torregrossa (64') 3 - 2
Daniel Alejandro Albano (73') 4 - 2
Simplício Ameixieira (79') 5 - 2
Garper FC Alineación oficial del equipo 'Garper FC' en el partido 5 - 2 Jaclupamo Alineación oficial del equipo 'Jaclupamo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Garper FC Alineación oficial del equipo 'Garper FC' en el partido 2 - 1 Jaclupamo Alineación oficial del equipo 'Jaclupamo' en el partido
Tiene bastante suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garper FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): Garper va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Manolo Quirós la va transformar en el 1 - 2.
  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 52, Daniele Roveda de Garper empatava el partit: 2 - 2.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): Augutis Karamanas va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Garper, Artur Torregrossa, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Garper pel centre va donar un gran resultat: el gol de Daniel Alejandro Albano va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Garper va augmentar la diferència quan Simplício Ameixieira no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Daniel Alejandro Albano del Garper ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Garper enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Daniele Roveda de Garper es va guanyar la targeta groga merescudament.

Jaclupamo

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Jaclupamo va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 7. Marc Mas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): En Juan Carlos Quadros va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26 Viktor Pershin va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Julio Cogolls, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Amezti Mizkiritz, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Amezti Mizkiritz va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Eduardo García de Olalla quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Casimiro Ramos Rivero de Jaclupamo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.