Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manchatoys jugueteria (992199) - UTRILLAS ASCENSO ARAGON CCAA (1461871) » 665258839: T64/J13/VII

Liga 665258839 Información oficial sobre el partido 665258839 en Hattrick

19.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VII.34 (38070)

Showtime Baby Alineación oficial del equipo 'Showtime Baby' en el partido 2 - 2 Rincón Raiders Alineación oficial del equipo 'Rincón Raiders' en el partido
0 - 1 Carlos Copete (13')
Miguel Cerezo (15') 1 - 1
1 - 2 Carlos Copete (67')
César Unzaga (74') 2 - 2
Showtime Baby Alineación oficial del equipo 'Showtime Baby' en el partido 2 - 2 Rincón Raiders Alineación oficial del equipo 'Rincón Raiders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Showtime Baby Alineación oficial del equipo 'Showtime Baby' en el partido 0 - 2 Rincón Raiders Alineación oficial del equipo 'Rincón Raiders' en el partido
Tiene suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Showtime Baby

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Miguel Cerezo va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Showtime.
  • 114 Minuto 74 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 74. César Unzaga, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 80 (Ocasión de falta): Amb 80 minuts disputats, César Unzaga gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Jordi Antoni Puchades va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Víctor Nogueroles de Showtime va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pep Lluís Llonch de Showtime la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Rincón Raiders

Goles Goles

  • 170 Minuto 13 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Carlos Copete al minut 13 va permetre a RR prendre avantatge per 0 - 1.
  • 108 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Hubert Beneria és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Carlos Copete perquè aconseguís el 1 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En César Manzano ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Carlos Copete, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 14 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. RR va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Àlex Targarona va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Marcos Jacolet va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rafael Roda, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Es duien 47 minuts de partit jugats quan Àlex Targarona va estar a punt de posar per davant a RR amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rafael Roda va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Roberto Chirinos va marcar al minut 49 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.