Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

al-andalus4c fc (1582338) - Gordon Freeman (772544) » 665258193: T64/J5/VII

Liga 665258193 Información oficial sobre el partido 665258193 en Hattrick

24.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / VII.23 (38059)

Peñarol de Lañas Alineación oficial del equipo 'Peñarol de Lañas' en el partido 2 - 0 Las alcachofas hervidas Alineación oficial del equipo 'Las alcachofas hervidas' en el partido
Vladimer Rizhamadze (28') 1 - 0
José María Banjac (35') 2 - 0
Peñarol de Lañas Alineación oficial del equipo 'Peñarol de Lañas' en el partido 2 - 0 Las alcachofas hervidas Alineación oficial del equipo 'Las alcachofas hervidas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Peñarol de Lañas Alineación oficial del equipo 'Peñarol de Lañas' en el partido 6 - 0 Las alcachofas hervidas Alineación oficial del equipo 'Las alcachofas hervidas' en el partido
Es un cenizo 5.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peñarol de Lañas

Goles Goles

  • 136 Minuto 28 (Gol evento especial inexperiencia rival): Guillermo Aranzábal va deixar patent la seva inexperiència al minut 28, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Vladimer Rizhamadze va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 0 per a PLÑ.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): PLÑ va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 35, quan José María Banjac, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): PLÑ va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Enrique Mozo Moratinos va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Enrique Mozo Moratinos va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Constantin Mitrea! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Constantin Mitrea va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Iñigo Gazaga per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Enrique Mozo Moratinos de PLÑ va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Enrique Mozo Moratinos gairebé va marcar per a PLÑ des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José María Banjac de PLÑ es va guanyar la targeta groga merescudament.

Las alcachofas hervidas

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 73 (Ocasión de falta): Després de 73 minuts, Iñigo Gazaga va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Marcelo Barberá el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Vidal de alcachofas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joaquín Calvino de alcachofas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.