Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Xuxán (1332512) - Gordon Freeman (772544) » 665258183: T64/J3/VII

Liga 665258183 Información oficial sobre el partido 665258183 en Hattrick

10.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 3 / VII.23 (38059)

happylowcost Alineación oficial del equipo 'happylowcost' en el partido 2 - 2 Las alcachofas hervidas Alineación oficial del equipo 'Las alcachofas hervidas' en el partido
0 - 1 Joaquín Calvino (29')
Albert Cucurull (32') 1 - 1
1 - 2 Joan Xavier Serrabassa (75')
Pedro Madrid (89') 2 - 2
happylowcost Alineación oficial del equipo 'happylowcost' en el partido 2 - 2 Las alcachofas hervidas Alineación oficial del equipo 'Las alcachofas hervidas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
happylowcost Alineación oficial del equipo 'happylowcost' en el partido 4 - 1 Las alcachofas hervidas Alineación oficial del equipo 'Las alcachofas hervidas' en el partido
Tiene mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

happylowcost

Goles Goles

  • 114 Minuto 32 (Gol de penalti): happylowcost va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Albert Cucurull, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, el happylowcost va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pedro Madrid, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de happylowcost va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aureo Fernández Folguera va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a happylowcost per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Albert Cucurull, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Pedro López de Ayala va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Las alcachofas hervidas

Goles Goles

  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Joaquín Calvino va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 29, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del alcachofas, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Joan Xavier Serrabassa va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a alcachofas.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Iñigo Gazaga va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): alcachofas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Villars va desviar el xut final de Joan Xavier Serrabassa després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francesc Xavier Farré de alcachofas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Al minut 41, Mario Alberto Farnés de alcachofas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.