Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rápido de Collóns (994394) - Celtic Richmond (1591318) » 665257592: T64/J9/VII

Liga 665257592 Información oficial sobre el partido 665257592 en Hattrick

21.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VII.12 (38048)

Rápido de Collóns Alineación oficial del equipo 'Rápido de Collóns' en el partido 4 - 2 Real Madridian Alineación oficial del equipo 'Real Madridian' en el partido
Fermín Agosta (2') 1 - 0
1 - 1 David Rueda Vicioso (6')
Wladimir Rodrigues Isidro (24') 2 - 1
Torje Nordal (27') 3 - 1
Wladimir Rodrigues Isidro (61') 4 - 1
4 - 2 Ricardo Olivares (75')
Rápido de Collóns Alineación oficial del equipo 'Rápido de Collóns' en el partido 4 - 2 Real Madridian Alineación oficial del equipo 'Real Madridian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rápido de Collóns Alineación oficial del equipo 'Rápido de Collóns' en el partido 0 - 2 Real Madridian Alineación oficial del equipo 'Real Madridian' en el partido
Tiene mucha potra 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rápido de Collóns

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 2, indicava inequívocament que en Fermín Agosta va saber trobar la xarxa rival. Collóns desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Wladimir Rodrigues Isidro va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a Collóns.
  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): En Pere Guilanyà va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Torje Nordal la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Wladimir Rodrigues Isidro de Collóns va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Collóns va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Torje Nordal, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Collóns van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Wladimir Rodrigues Isidro va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Jean Hemelsoet gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Miguel Barbero va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jean Hemelsoet de Collóns la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Madridian

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 6, Henoc Rebull va pentinar un córner cap al segon pal que David Rueda Vicioso va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Madridian van mostrar una bona compenetració quan al minut 75 van reduir diferències a 4 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ricardo Olivares va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Archibald Cohen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 252 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Madridian va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Mariano Aguas no va poder controlar.
  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ñuño Euza la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Madridian havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 64 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Archibald Cohen amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricardo Olivares de Madridian va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.