Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borrazón C. F. (1336406) - Xele FC (119663) » 665257452: T64/J2/VII

Liga 665257452 Información oficial sobre el partido 665257452 en Hattrick

03.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VII.10 (38046)

Borrazón C. F. Alineación oficial del equipo 'Borrazón C. F.' en el partido 6 - 0 Jugadores de Barrio F.C Alineación oficial del equipo 'Jugadores de Barrio F.C' en el partido
Tero Vuorisalmi (9') 1 - 0
Tero Vuorisalmi (14') 2 - 0
Damir Banjac (29') 3 - 0
Mehmet Hüfner (56') 4 - 0
Ewold van Calker (57') 5 - 0
Javier Manuel Anero (63') 6 - 0
Borrazón C. F. Alineación oficial del equipo 'Borrazón C. F.' en el partido 6 - 0 Jugadores de Barrio F.C Alineación oficial del equipo 'Jugadores de Barrio F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Borrazón C. F. Alineación oficial del equipo 'Borrazón C. F.' en el partido 3 - 0 Jugadores de Barrio F.C Alineación oficial del equipo 'Jugadores de Barrio F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borrazón C. F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 9 gràcies a la jugada de Tero Vuorisalmi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 14 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Borrazón al minut 14, que va llançar ajustat al pal en Tero Vuorisalmi. 2 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Damir Banjac va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Mehmet Hüfner va incrementar l'avantatge de Borrazón amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Borrazón van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ewold van Calker va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Borrazón a 6 - 0. Javier Manuel Anero va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ewold van Calker va marxar de Pablo Romay en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Borrazón van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Paolo Scognamiglio va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Borrazón que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Tero Vuorisalmi es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El jugador local Paolo Scognamiglio per poc que no incrementa el marcador al minut 51. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Raúl Antonio Segovia va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Javier Manuel Anero es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paolo Scognamiglio de Borrazón va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Jugadores de Barrio F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de JB, l'equip va recuperar la pilota al minut 52 i va contraatacar. En Manuele Ferraris va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manolo Gil.