Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nastic Bru (1370706) - UE Guardiola (772987) » 665256399: T64/J5/VI

Liga 665256399 Información oficial sobre el partido 665256399 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / VI.1015 (15333)

Real Club Deportivo Butarque Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Butarque' en el partido 2 - 2 UE Guardiola Alineación oficial del equipo 'UE Guardiola' en el partido
0 - 1 Luka Smets (28')
0 - 2 Ithri Ajbour (83')
Alberto Mazas (86') 1 - 2
Alberto Mazas (89') 2 - 2
Real Club Deportivo Butarque Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Butarque' en el partido 2 - 2 UE Guardiola Alineación oficial del equipo 'UE Guardiola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Club Deportivo Butarque Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Butarque' en el partido 4 - 0 UE Guardiola Alineación oficial del equipo 'UE Guardiola' en el partido
Tiene mala suerte 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Deportivo Butarque

Goles Goles

  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): Alberto Mazas de Deportivo va demostrar les seves habilitats al minut 86 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, Alberto Mazas va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Alberto Mazas del Deportivo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Deportivo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Alejandro Ayut, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Syafri Kido va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Deportivo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Deportivo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Alberto Mazas la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Deportivo Alejandro Ayut quasi va assolir l'empat al minut 37 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Deportivo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Syafri Kido no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Alberto Mazas de Deportivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

UE Guardiola

Goles Goles

  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): El jugador Luka Smets de UEG es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ithri Ajbour, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): UEG van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 14, però el xut de Watse Vanleeuwe des de l'esquerra va sortir desviat.