Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brico CF (1338800) - Sad Hill FC (1418354) » 665255801: T64/J9/VI

Liga 665255801 Información oficial sobre el partido 665255801 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.1004 (15322)

Brico CF Alineación oficial del equipo 'Brico CF' en el partido 2 - 2 Riudorta de Fruells Alineación oficial del equipo 'Riudorta de Fruells' en el partido
Simeón Graell (18') 1 - 0
Inocencio Fernández Folguera (21') 2 - 0
2 - 1 Jesús Camboraín (40')
2 - 2 Abel Del Nuevo (59')
Brico CF Alineación oficial del equipo 'Brico CF' en el partido 2 - 2 Riudorta de Fruells Alineación oficial del equipo 'Riudorta de Fruells' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Brico CF Alineación oficial del equipo 'Brico CF' en el partido 2 - 0 Riudorta de Fruells Alineación oficial del equipo 'Riudorta de Fruells' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brico CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Brico va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Simeón Graell va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Brico pel centre va donar un gran resultat: el gol de Inocencio Fernández Folguera va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a Brico per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Vilches, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Carlos Pinilla gairebé va marcar per a Brico des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Passaven 43 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Santi Morente va rematar alt.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Santi Morente va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Pinilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 71, però el porter visitant Maruny Erdozaín va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 76 per blocar una centrada d'en Augusto Ciervo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Brico.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Brico per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 80, quan Sergio Gabriel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Santi Morente! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Santi Morente de Brico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dmitriy Pankin de Brico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Riudorta de Fruells

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): En Jesús Camboraín va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 137 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Óscar Tenorio Castilla va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 59 de joc. Abel Del Nuevo es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Óscar Tenorio Castilla va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Maximo Emanuel Cuenca va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Riudorta van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Kenny Verhertstraeten no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): George Jalbă de Riudorta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maximo Emanuel Cuenca de Riudorta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.