Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bertu team (1598880) - los camps (313356) » 665255219: T64/J4/VI

Liga 665255219 Información oficial sobre el partido 665255219 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VI.994 (15312)

Bertu team Alineación oficial del equipo 'Bertu team' en el partido 1 - 3 los camps Alineación oficial del equipo 'los camps' en el partido
0 - 1 優平 (Yuhei) 安田 (Yasuda) (5')
0 - 2 Vasco Donnerhuf (17')
0 - 3 Bartu Gürtuğ (63')
Kostas Charakoglou (85') 1 - 3
Bertu team Alineación oficial del equipo 'Bertu team' en el partido 1 - 3 los camps Alineación oficial del equipo 'los camps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bertu team Alineación oficial del equipo 'Bertu team' en el partido 1 - 1 los camps Alineación oficial del equipo 'los camps' en el partido
Tiene un resultado normal 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,9 % 61,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bertu team

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El Bertu no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Kostas Charakoglou es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bertu a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pancrazio Piscazzi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Santiago Bagües no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Bertu va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Kostas Charakoglou va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan Pancrazio Piscazzi des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

los camps

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, camps es va posar per davant amb un 0 - 1 quan 優平 (Yuhei) 安田 (Yasuda) es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Christopher Larrue va anar directament als peus de Vasco Donnerhuf que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 137 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Christopher Larrue va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 63 de joc. Bartu Gürtuğ es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Bartu Gürtuğ va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Lukáš Volmut, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.