Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Erlain. Fc (800842) - Heliopolis 2 (1333690) » 665253526: T64/J14/VI

Liga 665253526 Información oficial sobre el partido 665253526 en Hattrick

26.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VI.963 (15281)

C.F. Camino Viejo Alineación oficial del equipo 'C.F. Camino Viejo' en el partido 2 - 4 Karnu F.C Alineación oficial del equipo 'Karnu F.C' en el partido
0 - 1 Nagi Al-Suwaidi (5')
0 - 2 Jürgen Hilse (19')
0 - 3 Jürgen Hilse (27')
Danilo Castro-Pinos (39') 1 - 3
1 - 4 David Faure (56')
Danilo Castro-Pinos (78') 2 - 4
C.F. Camino Viejo Alineación oficial del equipo 'C.F. Camino Viejo' en el partido 2 - 4 Karnu F.C Alineación oficial del equipo 'Karnu F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.F. Camino Viejo Alineación oficial del equipo 'C.F. Camino Viejo' en el partido 1 - 5 Karnu F.C Alineación oficial del equipo 'Karnu F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Camino Viejo

Goles Goles

  • 100 Minuto 39 (Gol de falta): Danilo Castro-Pinos va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 3 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 39.
  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Camino va reduir el marcador al minut 78 a 2 - 4 quan Danilo Castro-Pinos va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Albert Szuta va estar a punt de marcar al minut 17 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al 32, Sorin-Bogdan Cârlugea hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Felix Grevenbrück. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Albert Szuta va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Karnu F.C

Goles Goles

  • 105 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Nagi Al-Suwaidi rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Felix Grevenbrück, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jürgen Hilse va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Jürgen Hilse de Karnu va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 27. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 56 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Karnu per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 56. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en David Faure. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fiorenzo Meloni. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jürgen Hilse va entorpir al marcador d'en Novak Maksimović per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Glauco Galeani al minut 59, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Jürgen Hilse de Karnu va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 76 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Glauco Galeani després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jaume Caminal va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerold Ammeter de Karnu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Novak Maksimović de Karnu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.