Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hombres lagarto (777888) - Dream killers andalucía (1600130) » 665252075: T64/J2/VI

Liga 665252075 Información oficial sobre el partido 665252075 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VI.938 (15256)

hombres lagarto Alineación oficial del equipo 'hombres lagarto' en el partido 2 - 2 Dream killers andalucía Alineación oficial del equipo 'Dream killers andalucía' en el partido
0 - 1 Jerry Crisp (30')
Radovan Verný (39') 1 - 1
1 - 2 Janusz Powalski (40')
Aldalibar Ramírez (84') 2 - 2
hombres lagarto Alineación oficial del equipo 'hombres lagarto' en el partido 2 - 2 Dream killers andalucía Alineación oficial del equipo 'Dream killers andalucía' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
hombres lagarto Alineación oficial del equipo 'hombres lagarto' en el partido 3 - 1 Dream killers andalucía Alineación oficial del equipo 'Dream killers andalucía' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,0 % 1,6 % 14,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hombres lagarto

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors del hombres amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 39, deixant Radovan Verný en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 117 Minuto 84 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Paolo Ronchetti, que quasi sense aire va regalar la pilota a Aldalibar Ramírez de hombres, que, amb energies de reserva, va fer el 2 - 2. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Guido Casamassima va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de hombres se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Jędrzej Cymański va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Radovan Verný va estar a punt de marcar al minut 73 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jędrzej Cymański de hombres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63 del partit, Jędrzej Cymański de l'equip hombres, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cosmin Necea de hombres es va guanyar la targeta groga merescudament.

Dream killers andalucía

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, Joel José Guerra va pentinar un córner cap al segon pal que Jerry Crisp va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Janusz Powalski, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, el andalucía va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Yeray Zuriano s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Jerry Crisp quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Antonio Savini, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, David Barnes es va quedar sol davant del porter, al minut 53. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 de partit, David Barnes va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Janusz Powalski de andalucía va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.