Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuarta CF (1416171) - Fiolouski UF (1595834) » 665249155: T64/J14/VI

Liga 665249155 Información oficial sobre el partido 665249155 en Hattrick

26.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VI.885 (15203)

Cuarta CF Alineación oficial del equipo 'Cuarta CF' en el partido 2 - 3 Fiolouski UF Alineación oficial del equipo 'Fiolouski UF' en el partido
0 - 1 Alfredo Oriol (26')
0 - 2 Danilo Lettera (27')
Yoon Noomen (34') 1 - 2
José Luis Franqueza (78') 2 - 2
2 - 3 Ionuţ Vornicu (82')
Cuarta CF Alineación oficial del equipo 'Cuarta CF' en el partido 2 - 3 Fiolouski UF Alineación oficial del equipo 'Fiolouski UF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cuarta CF Alineación oficial del equipo 'Cuarta CF' en el partido 2 - 0 Fiolouski UF Alineación oficial del equipo 'Fiolouski UF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuarta CF

Goles Goles

  • 103 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els seguidors del Cuarta van tornar a saltar d'alegria al minut 34. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Yoon Noomen que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 137 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 78 una excel·lent centrada de Radu-Florin Ghiriţi va arribar a José Luis Franqueza, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En José Luis Franqueza va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ramón Aceña va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Hjalmar Stensgaard va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25, José Luis Franqueza arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Hjalmar Stensgaard i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Cuarta, però el xut de José Luis Franqueza va sortir bastant desviat.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Cuarta va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Kamil Tlemcani la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Cuarta va estar a punt de posar-se per davant al minut 81 però Radu-Florin Ghiriţi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Cuarta va estar a punt d'arribar en un córner. En José Luis Franqueza va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Radu-Florin Ghiriţi va estar a punt d'empatar per a Cuarta quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Hjalmar Stensgaard va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 el Cuarta va posar setge sobre la defensa central visitant però en Yoon Noomen no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Radu-Florin Ghiriţi de Cuarta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fiolouski UF

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): El Fiolouski era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Alfredo Oriol va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Aytekin Örnek estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Danilo Lettera va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 27.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Ionuţ Vornicu va marcar al minut 82 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Isaac Desmont que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Aldo Araúz va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 62, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fiolouski va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alberto Blanco, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Fiolouski van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ionuţ Vornicu va sortir desviat a la dreta de la porteria.