Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GriezmannTeam (120451) - Atlético Castreño (118581) » 665246283: T64/J10/VI

Liga 665246283 Información oficial sobre el partido 665246283 en Hattrick

28.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / VI.834 (15152)

DinamoMadrid Alineación oficial del equipo 'DinamoMadrid' en el partido 0 - 1 Almonacid FC Alineación oficial del equipo 'Almonacid FC' en el partido
0 - 1 Otakar Neubauer (88')
DinamoMadrid Alineación oficial del equipo 'DinamoMadrid' en el partido 0 - 1 Almonacid FC Alineación oficial del equipo 'Almonacid FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DinamoMadrid Alineación oficial del equipo 'DinamoMadrid' en el partido 2 - 0 Almonacid FC Alineación oficial del equipo 'Almonacid FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DinamoMadrid

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip DinamoMadrid Cristi Burtoiu quasi marca al minut 13 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Valeriu Sanaploianu l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Alfonso Mínguez Pérez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 220 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Konstantin Suranov es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Valeriu Sanaploianu de DinamoMadrid va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Almonacid FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Almonacid va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Otakar Neubauer, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): Almonacid va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Otakar Neubauer va anar a parar a les mans del porter.
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Fernando da Rocha va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Otakar Neubauer de Almonacid va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.