Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Succiedad (438364) - Isótopos de Springfield (990888) » 665244899: T64/J14/VI

Liga 665244899 Información oficial sobre el partido 665244899 en Hattrick

26.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VI.809 (15127)

Real Succiedad Alineación oficial del equipo 'Real Succiedad' en el partido 3 - 1 DeProstivo de Ronda Sur Alineación oficial del equipo 'DeProstivo de Ronda Sur' en el partido
洪 (Hong) 百龙 (Bailong) (38') 1 - 0
Sergio Gilbo (52') 2 - 0
2 - 1 José Conadall (54')
Matt Park (69') 3 - 1
Real Succiedad Alineación oficial del equipo 'Real Succiedad' en el partido 3 - 1 DeProstivo de Ronda Sur Alineación oficial del equipo 'DeProstivo de Ronda Sur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Succiedad Alineación oficial del equipo 'Real Succiedad' en el partido 2 - 0 DeProstivo de Ronda Sur Alineación oficial del equipo 'DeProstivo de Ronda Sur' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Succiedad

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Juan Antonio Brand va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Succiedad, 洪 (Hong) 百龙 (Bailong), que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Succiedad va aconseguir el 2 - 0 quan Sergio Gilbo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Succiedad va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Matt Park des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Succiedad va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Olmos La Santa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Roger Cuquerella.
  • 209 Minuto 13 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de 洪 (Hong) 百龙 (Bailong) van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en José Conadall a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Cedric Daws va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Antonio Brand va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Gilbo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Jakec Dolinar es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Succiedad ho intentava per la dreta per mitjà de Cedric Daws, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jota Benavent de Succiedad va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jakec Dolinar de Succiedad amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

DeProstivo de Ronda Sur

Goles Goles

  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): DeProstivo va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què 苗 (Miao) 文洋 (Wenyang), després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en José Conadall que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 7, el DeProstivo estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Rowland Maisch va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rowland Maisch.