Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia Bats CF (1589813) - Purple Parrots C.F (1338809) » 665244225: T64/J13/VI

Liga 665244225 Información oficial sobre el partido 665244225 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VI.797 (15115)

Valencia Bats CF Alineación oficial del equipo 'Valencia Bats CF' en el partido 0 - 3 Habasit Alineación oficial del equipo 'Habasit' en el partido
0 - 1 Rafael Raguenel (34')
0 - 2 Rafael Raguenel (38')
0 - 3 Rupert Penke (83')
Valencia Bats CF Alineación oficial del equipo 'Valencia Bats CF' en el partido 0 - 3 Habasit Alineación oficial del equipo 'Habasit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Valencia Bats CF Alineación oficial del equipo 'Valencia Bats CF' en el partido 1 - 3 Habasit Alineación oficial del equipo 'Habasit' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia Bats CF

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Valencia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Prospero La Cognata en un 1 contra 1 amb el porter Erik Kullenbo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a Valencia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Prospero La Cognata, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Valencia va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Iván Aldasoro va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Erik Kullenbo va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Urrea Palafox de Valencia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Habasit

Goles Goles

  • 170 Minuto 34 (Gol de falta): Al minut 34 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Rafael Raguenel va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Habasit, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Rafael Raguenel va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 137 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Jens Burkhardt-Esser va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 83 de joc. Rupert Penke es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Cătălin Şandor va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Antonio Llorente va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 235 Minuto 32 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Antonio Llorente de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Antonio Llorente, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Antonio Llorente va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Habasit quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Rövşən Mehdiyev va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rafael Raguenel es va quedar sol davant del porter, al minut 75. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rövşən Mehdiyev. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Cătălin Şandor de Habasit va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Federico Abitante es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.