Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peryk team (1460101) - LuscofuscoFC (1598806) » 665242883: T64/J14/VI

Liga 665242883 Información oficial sobre el partido 665242883 en Hattrick

26.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VI.773 (15091)

Peryk team Alineación oficial del equipo 'Peryk team' en el partido 4 - 0 CF eStorm Alineación oficial del equipo 'CF eStorm' en el partido
Jorge De Granada (9') 1 - 0
Pascal Pinel (18') 2 - 0
Pedro Fraxanet (86') 3 - 0
Pascal Pinel (90') 4 - 0
Peryk team Alineación oficial del equipo 'Peryk team' en el partido 4 - 0 CF eStorm Alineación oficial del equipo 'CF eStorm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Peryk team Alineación oficial del equipo 'Peryk team' en el partido 6 - 0 CF eStorm Alineación oficial del equipo 'CF eStorm' en el partido
Tiene mala suerte 6.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peryk team

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jorge De Granada ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Peryk es posava per davant 1 a 0.
  • 134 Minuto 18 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Peryk i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 18 minuts de joc. Mentre en Pascal Pinel el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Peryk va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pedro Fraxanet progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 130 Minuto 90 (Gol de falta): Pascal Pinel va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 90 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Pascal Pinel van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Pelayo Guitart a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nicolás Castro-Medinilla va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Nicolás Castro-Medinilla, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gerd Rissmann de Peryk va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 50 (Ocasión de falta): Pascal Pinel va sorprendre Zenón Vicuña amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Nicolás Castro-Medinilla es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Peryk ho intentava per la dreta per mitjà de Pedro Fraxanet, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicolás Castro-Medinilla de Peryk va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Fraxanet de Peryk es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.

CF eStorm

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Alexandre Montaner va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Gaspar Gálvez, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gaspar Gálvez.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexandre Montaner de eStorm va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Isaac Eguiarte de eStorm la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.