Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atopius Fair Play Team (779484) - Crematorio Union de Guarnizo (1580813) » 665241700: T64/J12/VI

Liga 665241700 Información oficial sobre el partido 665241700 en Hattrick

12.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / VI.752 (15070)

Atopius Fair Play Team Alineación oficial del equipo 'Atopius Fair Play Team' en el partido 3 - 1 Union Club de Guarnizo Alineación oficial del equipo 'Union Club de Guarnizo' en el partido
Richard Moksnes (9') 1 - 0
Behja El-Hafed (36') 2 - 0
Ellande Buztinzuria (39') 3 - 0
3 - 1 Abel Piñeiro Truan (63')
Atopius Fair Play Team Alineación oficial del equipo 'Atopius Fair Play Team' en el partido 3 - 1 Union Club de Guarnizo Alineación oficial del equipo 'Union Club de Guarnizo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atopius Fair Play Team Alineación oficial del equipo 'Atopius Fair Play Team' en el partido 3 - 0 Union Club de Guarnizo Alineación oficial del equipo 'Union Club de Guarnizo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atopius Fair Play Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Corria el minut 9 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Richard Moksnes, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Behja El-Hafed va augmentar l'avantatge de Atopius a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Atopius a 3 - 0. Ellande Buztinzuria va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Behja El-Hafed del Atopius ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Carlo Maurizio Tarticchio va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El jugador local Joseph Kervella per poc que no incrementa el marcador al minut 62. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Manolo Nalda va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Carlo Maurizio Tarticchio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Isidro Rubio de Tejada va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Carlo Maurizio Tarticchio, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Isidro Rubio de Tejada al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carlo Maurizio Tarticchio va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Union Club de Guarnizo

Goles Goles

  • 186 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El UCG va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Abel Piñeiro Truan rematés de volea a la xarxa. El 3 - 1 pujava al marcador al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Isidoro Atxua va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de UCG va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rowan Habraken va sortir per sobre el travesser.