Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Parcielona (1339676) - Real Oviedo de Figaredo (119989) » 665241172: T64/J6/VI

Liga 665241172 Información oficial sobre el partido 665241172 en Hattrick

31.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / VI.743 (15061)

Calamocha Existe Alineación oficial del equipo 'Calamocha Existe' en el partido 0 - 5 Real Oviedo de Figaredo Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo de Figaredo' en el partido
0 - 1 Guillermo Tapia (6')
0 - 2 Pablo Humarán (20')
0 - 3 Guillermo Tapia (25')
0 - 4 Pablo Humarán (72')
0 - 5 Vincent Desanghere (76')
Calamocha Existe Alineación oficial del equipo 'Calamocha Existe' en el partido 0 - 5 Real Oviedo de Figaredo Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo de Figaredo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Calamocha Existe Alineación oficial del equipo 'Calamocha Existe' en el partido 0 - 3 Real Oviedo de Figaredo Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo de Figaredo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calamocha Existe

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Santi Olmos Blanco de Calamocha va intentar batre la porteria rival al minut 18 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 239 Minuto 75 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Gerard Petit va ridiculitzar a en Pablo Humarán amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Real Oviedo de Figaredo

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al minut 6 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Guillermo Tapia que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 20 minuts, el tirador de faltes del Figaredo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pablo Humarán, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 25 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Figaredo. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Guillermo Tapia xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 137 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ignacio Mingo-Revulgo va anar a parar al cap de Pablo Humarán que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Figaredo el 0 - 4.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 76 de partit va donar a Figaredo l'avantatge per 0 - 5. Vincent Desanghere en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Guillermo Tapia va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vincent Desanghere després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Vlaho Ojdanić va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Terry Gablinger va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Guillermo Tapia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.