Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Neptunia Fútbol Club (490014) - Funny Bottles (1597202) » 665240960: T64/J9/VI

Liga 665240960 Información oficial sobre el partido 665240960 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.739 (15057)

NadieCreeEnNosotros FC Alineación oficial del equipo 'NadieCreeEnNosotros FC' en el partido 3 - 0 Funny Bottles Alineación oficial del equipo 'Funny Bottles' en el partido
Dariusz Trzewik (52') 1 - 0
Andrej Stacha (71') 2 - 0
Nuno Alves (77') 3 - 0
NadieCreeEnNosotros FC Alineación oficial del equipo 'NadieCreeEnNosotros FC' en el partido 3 - 0 Funny Bottles Alineación oficial del equipo 'Funny Bottles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NadieCreeEnNosotros FC Alineación oficial del equipo 'NadieCreeEnNosotros FC' en el partido 3 - 0 Funny Bottles Alineación oficial del equipo 'Funny Bottles' en el partido
Tiene un resultado normal 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NadieCreeEnNosotros FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): El jugador Dariusz Trzewik de NadieCreeEnNosotros, després de 52 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): NadieCreeEnNosotros va augmentar la diferència quan Andrej Stacha no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a NadieCreeEnNosotros i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 77 minuts de joc. Mentre en Nuno Alves el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): NadieCreeEnNosotros per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Vlad Bahrin va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Grégory Dely! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a NadieCreeEnNosotros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gwenaël Landrein, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Andrej Stacha va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Francisco Gill va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Andrej Stacha arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): Andrej Stacha quasi marca en una jugada assajada de córner que Stéphane Broutin havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Víctor Tello Ortiz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Francisco Gill va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Funny Bottles

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ivan Zahariev estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Marc-Olivier Gury, als 22 minuts, va fallar per ben poc.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): El Bottles va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 29, però en Manolo Caldes va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Bottles van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 36, però el xut de Gerasim Zarev des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Bottles sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gerasim Zarev, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bottles va anar a parar a la dreta de l'atac on en Vladimír Hrozek, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ivan Zahariev es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.