Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los chicos de Marcelino (1460499) - Funny Bottles (1597202) » 665240944: T64/J5/VI

Liga 665240944 Información oficial sobre el partido 665240944 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / VI.739 (15057)

Los chicos de Marcelino Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Marcelino' en el partido 6 - 0 Funny Bottles Alineación oficial del equipo 'Funny Bottles' en el partido
Roope Pura (18') 1 - 0
Laisvydas Plečkaitis (25') 2 - 0
Juan Miguel Arcenegui (39') 3 - 0
Laisvydas Plečkaitis (70') 4 - 0
Tijmen Snip (81') 5 - 0
Procopio Falagiani (83') 6 - 0
Los chicos de Marcelino Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Marcelino' en el partido 6 - 0 Funny Bottles Alineación oficial del equipo 'Funny Bottles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los chicos de Marcelino Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Marcelino' en el partido 2 - 0 Funny Bottles Alineación oficial del equipo 'Funny Bottles' en el partido
Tiene mucha potra 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los chicos de Marcelino

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 18 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Marcelino. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Roope Pura xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 25 minuts quan Csaba Lukács va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Laisvydas Plečkaitis, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Marcelino pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Miguel Arcenegui va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 70 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Laisvydas Plečkaitis va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 70 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Marcelino van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Procopio Falagiani va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Procopio Falagiani va entorpir al marcador d'en Tijmen Snip per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Funny Bottles

Goles Goles

  • 109 Minuto 81 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Oier Askasibar es va complicar la vida al minut 81 intentant esquivar Tijmen Snip en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Marcelino, va robar-li la pilota i va marcar el 5 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Gerasim Zarev va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Bottles van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 43, però el xut de Ivan Zahariev des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): El Bottles va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 91, però en Samuel Jiran va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gerasim Zarev de Bottles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Vladimír Hrozek de Bottles va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.