Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic de Vallmanya (493314) - La Marimorena (433975) » 665240405: T64/J10/VI

Liga 665240405 Información oficial sobre el partido 665240405 en Hattrick

28.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / VI.729 (15047)

Atlètic de Vallmanya Alineación oficial del equipo 'Atlètic de Vallmanya' en el partido 1 - 3 perruzo merluzo Alineación oficial del equipo 'perruzo merluzo' en el partido
0 - 1 Miguel Silva Domingos (30')
Jean-François Strittmatter (63') 1 - 1
1 - 2 Guillermo Montalvo (76')
1 - 3 Xuvenal do Porriño (86')
Atlètic de Vallmanya Alineación oficial del equipo 'Atlètic de Vallmanya' en el partido 1 - 3 perruzo merluzo Alineación oficial del equipo 'perruzo merluzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic de Vallmanya Alineación oficial del equipo 'Atlètic de Vallmanya' en el partido 2 - 0 perruzo merluzo Alineación oficial del equipo 'perruzo merluzo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic de Vallmanya

Goles Goles

  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els jugadors del Vallmanya amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 63, deixant Jean-François Strittmatter en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Jean-François Strittmatter de Vallmanya va intentar batre la porteria rival al minut 34 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 216 Minuto 49 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ernest Onoszko va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Marino Cavazza, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

perruzo merluzo

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): El jugador Miguel Silva Domingos de perruzo es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 140 Minuto 76 (Gol de contra de falta): El porter de perruzo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Guillermo Montalvo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): Xuvenal do Porriño va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 3 per a perruzo.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del perruzo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Justo Gómez Dávila, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de perruzo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pedro Gaytán, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.