Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

arroba bank (992163) - Santa Marta de Tormes (1337092) » 665238785: T64/J11/VI

Liga 665238785 Información oficial sobre el partido 665238785 en Hattrick

05.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / VI.700 (15018)

arroba bank Alineación oficial del equipo 'arroba bank' en el partido 5 - 2 Santa Marta de Tormes Alineación oficial del equipo 'Santa Marta de Tormes' en el partido
0 - 1 Emilio Cerezo (11')
Abdessalam Kial (21') 1 - 1
Arturo Balasch (26') 2 - 1
2 - 2 Jorge Olmedilla (37')
Moisés Gaitán (59') 3 - 2
Víctor Yarza (75') 4 - 2
Benno Van Genechten (81') 5 - 2
arroba bank Alineación oficial del equipo 'arroba bank' en el partido 5 - 2 Santa Marta de Tormes Alineación oficial del equipo 'Santa Marta de Tormes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
arroba bank Alineación oficial del equipo 'arroba bank' en el partido 4 - 1 Santa Marta de Tormes Alineación oficial del equipo 'Santa Marta de Tormes' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arroba bank

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Abdessalam Kial s'emportà una gran ovació del públic local al minut 21, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): arroba va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 26 Arturo Balasch va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 59 minuts, el tirador de faltes del arroba va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Moisés Gaitán, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Víctor Yarza va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 75 el resultat passava a ser de 4 - 2.
  • 190 Minuto 81 (Gol de falta): Al 81 minuts, El arroba va fer el 5-2. En Benno Van Genechten va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Alejandro Valle hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Moisés Gaitán havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Moritz Julian Haye va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abdessalam Kial de arroba es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Abdessalam Kial va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Santa Marta de Tormes

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Emilio Cerezo va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): En Jorge Olmedilla va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Steffen Plöger va encarar al porter al 29, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 55, quan en Steffen Plöger va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Edgar Mañero de Tormes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Edgar Mañero de Tormes per doble groga al minut 34.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ferdynand Majchrzyk de Tormes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.