Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

stormbringers (438997) - Atl. de Martí. (1337279) » 665237621: T64/J14/VI

Liga 665237621 Información oficial sobre el partido 665237621 en Hattrick

26.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VI.679 (14997)

stormbringers Alineación oficial del equipo 'stormbringers' en el partido 3 - 1 Atlético de Martí Alineación oficial del equipo 'Atlético de Martí' en el partido
0 - 1 Dennis Bergmann (8')
Kamil Pietraszkiewicz (27') 1 - 1
Yiannis Kalantidis (49') 2 - 1
Gelindo Montemurro (74') 3 - 1
stormbringers Alineación oficial del equipo 'stormbringers' en el partido 3 - 1 Atlético de Martí Alineación oficial del equipo 'Atlético de Martí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
stormbringers Alineación oficial del equipo 'stormbringers' en el partido 5 - 0 Atlético de Martí Alineación oficial del equipo 'Atlético de Martí' en el partido
Tiene mala suerte 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

stormbringers

Goles Goles

  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de stormbringers van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Kamil Pietraszkiewicz.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 els aficionats van embogir quan en Yiannis Kalantidis va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de stormbringers.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gelindo Montemurro va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 19 minuts, en Guga Tcharturidze no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): stormbringers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Kamil Pietraszkiewicz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 41 per blocar una centrada d'en Kamil Pietraszkiewicz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de stormbringers.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de 蓝 (Lan) 寻欢 (Xunhuan) al minut 63 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejandro Izquierdo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Alejandro Izquierdo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip stormbringers Alejandro Izquierdo quasi marca al minut 72 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Toshko Shuytzov l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Toshko Shuytzov. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Atlético de Martí

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 8, quan Dennis Bergmann va posar els visitants Atlético per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26 Knut Lieberth va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pier Giuseppe Ricciardelli, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 40, però Pepe Luis Velarde va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Mark Wabnig haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Atlético al minut 43.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Malek Madani de Atlético es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Malek Madani va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Atlético va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.