Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Cripton (312587) - Andorians (309657) » 665236116: T64/J2/VI

Liga 665236116 Información oficial sobre el partido 665236116 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VI.653 (14971)

Atletico Cripton Alineación oficial del equipo 'Atletico Cripton' en el partido 1 - 2 Andorians Alineación oficial del equipo 'Andorians' en el partido
Raúl Figueredo (3') 1 - 0
1 - 1 Pablo Fuster (81')
1 - 2 Denis Kvitkovský (82')
Atletico Cripton Alineación oficial del equipo 'Atletico Cripton' en el partido 1 - 2 Andorians Alineación oficial del equipo 'Andorians' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Cripton Alineación oficial del equipo 'Atletico Cripton' en el partido 2 - 0 Andorians Alineación oficial del equipo 'Andorians' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Cripton

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Atletico prenia la batuta de l'encontre al minut 3, quan en Raúl Figueredo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Miguel Ángel Botín Ríos va estar a punt de sentenciar el partit al minut 34, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Sergio Gutiérrez-Calderón, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Máximo Torres Fontes de Atletico es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.

Andorians

Goles Goles

  • 105 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Hartmut Langen va descol·locar totalment la defensa contrària i Pablo Fuster no va perdonar i va marcar el 1 - 1.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Denis Kvitkovský quedar desmarcat i marcar per a Andorians al minut 82. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Xan Cereixal de Andorians va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Pablo Fuster es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Andorians va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Benjamín Macedo va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): Andorians van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 59 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Simon Kurt no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Andorians va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Llucià Mataix, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Benjamín Macedo va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.