Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steelwood (994748) - Atletico Cocotin (778676) » 665235727: T64/J3/VI

Liga 665235727 Información oficial sobre el partido 665235727 en Hattrick

10.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 3 / VI.646 (14964)

Steelwood Alineación oficial del equipo 'Steelwood' en el partido 0 - 0 Atletico Cocotin Alineación oficial del equipo 'Atletico Cocotin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Steelwood Alineación oficial del equipo 'Steelwood' en el partido 0 - 1 Atletico Cocotin Alineación oficial del equipo 'Atletico Cocotin' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steelwood

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): En José Ramón Vergara va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Steelwood va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joan Francesc Pujolà, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Steelwood, l'equip va recuperar la pilota al minut 51 i va contraatacar. En Martín Jaén va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): El Steelwood va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 56, però en Martín Jaén va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 63, el Steelwood estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En José Ramón Vergara va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Atletico Cocotin

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 10 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant David Delille? Un error clamorós seu va donar a Fidel Calveras una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 205 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): 悠樹 (Yuki) 山本 (Yamamoto) va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Pervaiz Mojahed, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 287 Minuto 50 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Atletico tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Marcin Jarząbkowski ho va intentar al minut 50 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nunzio Liotti de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Tobias Höher s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.