Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Galvany (1372345) - At Versaris (1457767) » 665233856: T64/J11/VI

Liga 665233856 Información oficial sobre el partido 665233856 en Hattrick

05.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / VI.612 (14930)

F.C. Galvany Alineación oficial del equipo 'F.C. Galvany' en el partido 2 - 2 Real Palmeira C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Palmeira C.F.' en el partido
0 - 1 Hamam Rais (34')
Jesús Fabera (68') 1 - 1
1 - 2 Jochen Stieg (70')
Henryk Pora (89') 2 - 2
F.C. Galvany Alineación oficial del equipo 'F.C. Galvany' en el partido 2 - 2 Real Palmeira C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Palmeira C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Galvany Alineación oficial del equipo 'F.C. Galvany' en el partido 3 - 2 Real Palmeira C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Palmeira C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,6 % 5,8 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Galvany

Goles Goles

  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Després de 68 minuts de partit, Jesús Fabera igualava per Galvany en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, Henryk Pora va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Abundio Carcacia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Galvany se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Galvany van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Maciel Paulo Morais Teixeira, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Galvany va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Abundio Carcacia va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kay Ottosen.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Henryk Pora de Galvany va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 36, però no va estar gaire encertat.

Real Palmeira C.F.

Goles Goles

  • 170 Minuto 34 (Gol de falta): Al minut 34 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Hamam Rais va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jochen Stieg que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Palmeira.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Palmeira va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Luis Dicastillo va desviar el xut final de Pablo Iros després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jean-Jacques Hansel, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, James Habermeyer va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.