Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD.Castralvo (993394) - DGATANCE (801857) » 665233837: T64/J6/VI

Liga 665233837 Información oficial sobre el partido 665233837 en Hattrick

31.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / VI.612 (14930)

CD.Castralvo Alineación oficial del equipo 'CD.Castralvo' en el partido 1 - 0 DGATANCE Alineación oficial del equipo 'DGATANCE' en el partido
Diego Barba (18') 1 - 0
CD.Castralvo Alineación oficial del equipo 'CD.Castralvo' en el partido 1 - 0 DGATANCE Alineación oficial del equipo 'DGATANCE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD.Castralvo Alineación oficial del equipo 'CD.Castralvo' en el partido 4 - 1 DGATANCE Alineación oficial del equipo 'DGATANCE' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD.Castralvo

Goles Goles

  • 120 Minuto 18 (Gol de falta): Diego Barba va donar a CD.Castralvo un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): CD.Castralvo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Achim Maennersdorfer en un 1 contra 1 amb el porter Toño Calveliño do Monte, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Diego Barba va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gerwazy Dziewa estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que David Guerau, als 27 minuts, va fallar per ben poc.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Diego Barba de CD.Castralvo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): Diego Barba va sorprendre Toño Calveliño do Monte amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Eddy Herrera una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Toño Calveliño do Monte va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gigi Iannielli de CD.Castralvo es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gigi Iannielli se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

DGATANCE

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Josep Maria Esquius, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Zsombor Szabovits va fer una jugada per la banda esquerra, però Jos Krstič va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Josep Maria Esquius quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 239 Minuto 87 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Víctor Prats va deixar a Tamás Fóris assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Josep Maria Esquius de DGATANCE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.