Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rompehuitos (440125) - atleticcoguadalajara (435386) » 665233436: T64/J4/VI

Liga 665233436 Información oficial sobre el partido 665233436 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VI.605 (14923)

rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido 3 - 2 atleticcoguadalajara Alineación oficial del equipo 'atleticcoguadalajara' en el partido
Jonathan Ababu (7') 1 - 0
1 - 1 Ferdi Toscani (30')
1 - 2 Yavuz Alagüz (70')
Damiano Rofi (84') 2 - 2
Adrian Ipate (86') 3 - 2
rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido 3 - 2 atleticcoguadalajara Alineación oficial del equipo 'atleticcoguadalajara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido 4 - 0 atleticcoguadalajara Alineación oficial del equipo 'atleticcoguadalajara' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rompehuitos

Goles Goles

  • 135 Minuto 7 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Jonathan Ababu va marcar el 1 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Passat el minut 84 de joc, Damiano Rofi facilitava les coses al rompehuitos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 els aficionats van embogir quan en Adrian Ipate va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de rompehuitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Adrian Ipate, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): rompehuitos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sergio Inoriza va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bertrand Septier.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Anders Skogstad va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Bertrand Septier va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergio Inoriza va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Etienne Buyink quasi marca en una jugada assajada de córner que Carmin Găleteanu havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): rompehuitos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Damiano Rofi de rompehuitos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

atleticcoguadalajara

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 30. L'anotador per atleticcoguadalajar va ser Ferdi Toscani, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Yavuz Alagüz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a atleticcoguadalajar.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Gerjan Borchert de atleticcoguadalajar va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 209 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Jetor Ruka van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Adrian Ipate a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kyul Sua de atleticcoguadalajar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.