Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Villa C.F (1417457) - Real Fantasmitaa (1593864) » 665233037: T64/J2/VI

Liga 665233037 Información oficial sobre el partido 665233037 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VI.598 (14916)

La Villa C.F Alineación oficial del equipo 'La Villa C.F' en el partido 3 - 1 Real Fantasmitaa Alineación oficial del equipo 'Real Fantasmitaa' en el partido
Kyle Curran (2') 1 - 0
1 - 1 Arin Magaldi (34')
Markus Pakkanen (48') 2 - 1
Ricco Perram (74') 3 - 1
La Villa C.F Alineación oficial del equipo 'La Villa C.F' en el partido 3 - 1 Real Fantasmitaa Alineación oficial del equipo 'Real Fantasmitaa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Villa C.F Alineación oficial del equipo 'La Villa C.F' en el partido 1 - 1 Real Fantasmitaa Alineación oficial del equipo 'Real Fantasmitaa' en el partido
Tiene suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,3 % 4,5 % 76,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Villa C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Kyle Curran, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Villa se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 124 Minuto 48 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 48 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Markus Pakkanen. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 105 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Kasra Eslam Khah va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Ricco Perram va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Villa posava el marcador 3 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Romualdo Salazeta al minut 29 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Kyle Curran va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 286 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 80, un contraatac del Villa no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ricco Perram perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Nedo Batini, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roby Vicario de Villa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricco Perram.

Real Fantasmitaa

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Fantasmitaa van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 34, quan Arin Magaldi va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 21 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Paolo Driussi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Fantasmitaa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Lokman Rükni, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Paolo Driussi quasi aconsegueix empatar per Fantasmitaa al minut 32, però Mattia Gallina va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Paolo Driussi va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Mattia Gallina.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Paolo Driussi va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.