Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hortaclic (309614) - team peterman (309788) » 665232690: T64/J13/VI

Liga 665232690 Información oficial sobre el partido 665232690 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VI.591 (14909)

Hortaclic Alineación oficial del equipo 'Hortaclic' en el partido 3 - 1 team peterman Alineación oficial del equipo 'team peterman' en el partido
Foto Paqarizi (39') 1 - 0
Jorge Alberto Istillartea (41') 2 - 0
Josef Sklenka (43') 3 - 0
3 - 1 Miguel Abela (85')
Hortaclic Alineación oficial del equipo 'Hortaclic' en el partido 3 - 1 team peterman Alineación oficial del equipo 'team peterman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hortaclic Alineación oficial del equipo 'Hortaclic' en el partido 1 - 1 team peterman Alineación oficial del equipo 'team peterman' en el partido
Tiene suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,8 % 21,9 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hortaclic

Goles Goles

  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): El jugador Foto Paqarizi de Hortaclic es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Hortaclic pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jorge Alberto Istillartea va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 140 Minuto 43 (Gol de contra de falta): Hortaclic va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Josef Sklenka la va transformar en el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 78 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Nguyễn Quang Khanh va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Hortaclic va anar a parar a la dreta de l'atac on en Nguyễn Quang Khanh, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Frank Peeters gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kalle Lagerquist va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gotthold Schelbert de Hortaclic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Danyal Arsoy s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

team peterman

Goles Goles

  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Miguel Abela va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Jair Arroyo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Matteo Eler va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 42, quan un error defensiu va deixar Mihajlo Ljubinković completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 217 Minuto 84 (Ocasión evento especial cansancio): En Oronzo Carosio treia dos pams de llengua del cansament. Al minut 84 hauria d'haver arribat a interceptar una passada però no va tenir esma per moure's. Per sort els seus companys van esmenar l'error.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Miguel Abela va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Matteo Eler no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jair Arroyo de peterman la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.