Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NINJAS ROJOS (796389) - Butra team (1591247) » 665232384: T64/J7/VI

Liga 665232384 Información oficial sobre el partido 665232384 en Hattrick

07.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 7 / VI.586 (14904)

NINJAS ROJOS Alineación oficial del equipo 'NINJAS ROJOS' en el partido 1 - 2 Trallassu Returns Alineación oficial del equipo 'Trallassu Returns' en el partido
Ernesto Cardoso Almeida (18') 1 - 0
1 - 1 Aurel Vlaicu (34')
1 - 2 Steijn Beekhuis (76')
NINJAS ROJOS Alineación oficial del equipo 'NINJAS ROJOS' en el partido 1 - 2 Trallassu Returns Alineación oficial del equipo 'Trallassu Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NINJAS ROJOS Alineación oficial del equipo 'NINJAS ROJOS' en el partido 2 - 1 Trallassu Returns Alineación oficial del equipo 'Trallassu Returns' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,6 % 10,9 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NINJAS ROJOS

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): NINJAS s'avançava al marcador al minut 18, després d'un rebot que va caçar en Ernesto Cardoso Almeida per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ernesto Cardoso Almeida va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56, Þorkell Friðbjörnsson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 289 Minuto 65 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Moreno Talanti per la seva rapidesa. Al minut 65 va intentar marxar per velocitat d'en Cesare Galliani, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Patroclo Estibada va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 90, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rory Ryan de NINJAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Klas Haraldsson de NINJAS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Trallassu Returns

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Vladimir Tonev va anar a parar al cap de Aurel Vlaicu que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Trallassu el 1 - 1.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Steijn Beekhuis va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Kazimierz Daukszewicz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 42, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Francés Ulloa va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Trallassu que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Aurel Vlaicu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Steijn Beekhuis de Trallassu es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Faena de Trallassu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.