Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DePelotas F.C (314002) - Brockieland FC (1458165) » 665230028: T64/J6/VI

Liga 665230028 Información oficial sobre el partido 665230028 en Hattrick

31.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / VI.544 (14862)

DePelotas F.C Alineación oficial del equipo 'DePelotas F.C' en el partido 1 - 0 Oiches Alineación oficial del equipo 'Oiches' en el partido
Jaques Jesus (39') 1 - 0
DePelotas F.C Alineación oficial del equipo 'DePelotas F.C' en el partido 1 - 0 Oiches Alineación oficial del equipo 'Oiches' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
DePelotas F.C Alineación oficial del equipo 'DePelotas F.C' en el partido 3 - 4 Oiches Alineación oficial del equipo 'Oiches' en el partido
Tiene mala suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 24,7 % 48,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DePelotas F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 39 gràcies a la jugada de Jaques Jesus, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): DePelotas va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Fillemon Brackx va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de DePelotas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fillemon Brackx, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rob Casteur de DePelotas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Oiches

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Oiches que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Fabio Moca, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Kapuki Kowuoche al minut 34 semblava entrar, però Asier Arganea va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 260 Minuto 48 (Ocasión de falta): En Kapuki Kowuoche, al minut 48 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 53, en un 1 contra 1 amb el porter, però Asier Arganea va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Imanol Hervías des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Imanol Hervías va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Camilo Vuelva va fer una jugada per la banda esquerra, però Asier Arganea va aturar el seu xut.
  • 264 Minuto 88 (Ocasión de penalti): Al minut 88 de temps, Kapuki Kowuoche de Oiches va fallar un penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Imanol Hervías es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.