Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patro Club de Futbol (487210) - C.E. Rutxere (435098) » 665228592: T64/J11/VI

Liga 665228592 Información oficial sobre el partido 665228592 en Hattrick

05.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / VI.518 (14836)

Patro Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Patro Club de Futbol' en el partido 0 - 0 C.E. Rutxere Alineación oficial del equipo 'C.E. Rutxere' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patro Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Patro Club de Futbol' en el partido 2 - 0 C.E. Rutxere Alineación oficial del equipo 'C.E. Rutxere' en el partido
Tiene mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patro Club de Futbol

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a PSJ per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Esteban Irabien, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): PSJ per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Calum Small va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Esteban Irabien va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): PSJ va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Stoyan Tzvetkov va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Geoffrey Adam.

C.E. Rutxere

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Rutxere van sortir al contraatac al minut 8, però Adrián Gyurkovits va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Giorgio Monni va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Rutxere que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rutxere sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jesús Maraver, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 43 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): Santiago Grissi quasi marca en una jugada assajada de córner que Jesús Maraver havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.