Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E. Rutxere (435098) - Locomotora (1583474) » 665228574: T64/J6/VI

Liga 665228574 Información oficial sobre el partido 665228574 en Hattrick

31.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / VI.518 (14836)

C.E. Rutxere Alineación oficial del equipo 'C.E. Rutxere' en el partido 1 - 1 Locomotora Alineación oficial del equipo 'Locomotora' en el partido
Daniel Angheloiu (39') 1 - 0
1 - 1 Guillermo Silanes (91')
C.E. Rutxere Alineación oficial del equipo 'C.E. Rutxere' en el partido 1 - 1 Locomotora Alineación oficial del equipo 'Locomotora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.E. Rutxere Alineación oficial del equipo 'C.E. Rutxere' en el partido 0 - 1 Locomotora Alineación oficial del equipo 'Locomotora' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E. Rutxere

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Rutxere va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Hicham Faraj, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Daniel Angheloiu que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rutxere va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Giorgio Monni va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rutxere sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Tasos Vassilopoulos, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Santiago Grissi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): Rutxere van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 48 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Marcos Cacho no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santiago Grissi de Rutxere va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Erlantz Pernía.

Locomotora

Goles Goles

  • 161 Minuto 91 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Guillermo Silanes que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Cristi Cheregi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Cristi Cheregi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 37 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Locomotora al minut 37, però el xut de Charif Baddou va topar amb la tanca defensiva.
  • 260 Minuto 60 (Ocasión de falta): El jugador visitant Charif Baddou va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 60 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 263 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Charif Baddou quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Locomotora creava perill des de la dreta al minut 90, però en Geoffrey Adam, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Cristi Cheregi desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Simon Sekagya després que el jugador de Locomotora li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.