Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tragedia S.D. (493236) - Juliverd (310813) » 665227703: T64/J13/VI

Liga 665227703 Información oficial sobre el partido 665227703 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / VI.502 (14820)

Tragedia S.D. Alineación oficial del equipo 'Tragedia S.D.' en el partido 3 - 1 Juliverd Alineación oficial del equipo 'Juliverd' en el partido
0 - 1 Martin Emilsson (6')
Juan Sebastían Goycochea (10') 1 - 1
Juan Sebastían Goycochea (48') 2 - 1
Ondřej Černohlávek (64') 3 - 1
Tragedia S.D. Alineación oficial del equipo 'Tragedia S.D.' en el partido 3 - 1 Juliverd Alineación oficial del equipo 'Juliverd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tragedia S.D. Alineación oficial del equipo 'Tragedia S.D.' en el partido 0 - 1 Juliverd Alineación oficial del equipo 'Juliverd' en el partido
Tiene bastante suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tragedia S.D.

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Vincenzo Di Terlizzi va anar directament als peus de Juan Sebastían Goycochea que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Juan Sebastían Goycochea va marcar al minut 48 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 1.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Tragedia va aconseguir el 3 - 1 quan Ondřej Černohlávek va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tragedia va anar a parar a la dreta de l'atac on en Juan Sebastían Goycochea, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Tragedia van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 67, però el xut de Juan Sebastían Goycochea des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tragedia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ondřej Černohlávek, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Guido Louro per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alberto Virto va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florin Sbârcea de Tragedia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Juliverd

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Passats 6 minuts de partit, Juliverd es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Martin Emilsson es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Joan Antòni Bullich no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jesús Sáez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.