Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Cabrejat (436226) - cabo_street (773651) » 665226126: T64/J9/VI

Liga 665226126 Información oficial sobre el partido 665226126 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / VI.474 (14792)

sociedad deportiva J T Alineación oficial del equipo 'sociedad deportiva J T' en el partido 4 - 0 Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats Alineación oficial del equipo 'Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats' en el partido
Robert Visenjak (15') 1 - 0
Hugo van Leuven (41') 2 - 0
Robert Visenjak (78') 3 - 0
Robert Visenjak (90') 4 - 0
sociedad deportiva J T Alineación oficial del equipo 'sociedad deportiva J T' en el partido 4 - 0 Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats Alineación oficial del equipo 'Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
sociedad deportiva J T Alineación oficial del equipo 'sociedad deportiva J T' en el partido 6 - 0 Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats Alineación oficial del equipo 'Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats' en el partido
Tiene mala suerte 6.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sociedad deportiva J T

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Robert Visenjak va donar a deportiva un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Hugo van Leuven va incrementar l'avantatge de deportiva amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de deportiva pel centre va donar un gran resultat: el gol de Robert Visenjak va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de deportiva va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Robert Visenjak progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): deportiva van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 4, però Víctor Pedrero va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gerard von Graffenried va entorpir al marcador d'en Heiner Troch per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Víctor Pedrero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Joel Leikas de deportiva va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Robert Visenjak de deportiva es va guanyar la targeta groga merescudament.

Gimnasia y Tiro Muletti Bobcats

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Marcell Bergelt va rebre molts aplaudiments. Al minut 35 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Muletti Aybars Önsoy quasi marca al minut 59 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alfred Kostkiewicz l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 225 Minuto 81 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Aybars Önsoy va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Stefano Turci va ser clau en la jugada d'atac de Muletti al minut 89, quan ell mateix va fer una passada brutal a Ivan Yotov, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Ionuţ-Daniel Iştoc de Muletti va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.