Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pernambukis FC (311331) - Union Deportiva Gornal (1372385) » 665226033: T64/J1/VI

Liga 665226033 Información oficial sobre el partido 665226033 en Hattrick

26.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / VI.473 (14791)

Los Sucks C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Sucks C.F.' en el partido 1 - 2 Birra Sana F.C. Alineación oficial del equipo 'Birra Sana F.C.' en el partido
0 - 1 Jean-Philippe Henin (65')
0 - 2 Martin Širočka (72')
Jacob Capsí (80') 1 - 2
Los Sucks C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Sucks C.F.' en el partido 1 - 2 Birra Sana F.C. Alineación oficial del equipo 'Birra Sana F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Sucks C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Sucks C.F.' en el partido 2 - 0 Birra Sana F.C. Alineación oficial del equipo 'Birra Sana F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Sucks C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Manuel Villaño arribés a peus de Jacob Capsí, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Sucks el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Sucks va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Eliseo Oñartesagasti va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gennaro Sarno va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 46 (Ocasión por la derecha): Al minut 46 es va veure una gran oportunitat per a Sucks per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gerardo De León, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Sucks va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Villaño va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manolo Arredondo.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jacob Capsí va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Birra Sana F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 65 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Birra el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jean-Philippe Henin va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Martin Širočka de Birra l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 72 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Birra la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): El Birra va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 20, però en Rutgerus Bontenbal va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 47 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Birra va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kemal Mesrur, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Birra, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Kemal Mesrur va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Ayoze Combis quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Agustí Marimbaldo Díaz, però la pilota va topar amb el travesser.