Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LION,C.B. (315117) - U.E.Sant Joan Despí (1421799) » 665223026: T64/J5/VI

Liga 665223026 Información oficial sobre el partido 665223026 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / VI.419 (14737)

LION,C.B. Alineación oficial del equipo 'LION,C.B.' en el partido 0 - 5 U.E.Sant Joan Despí Alineación oficial del equipo 'U.E.Sant Joan Despí' en el partido
0 - 1 David Mestres (27')
0 - 2 David Mestres (28')
0 - 3 吴 (Wu) 勇倫 (Yonglun) (29')
0 - 4 Călin Gulea (35')
0 - 5 Călin Gulea (85')
LION,C.B. Alineación oficial del equipo 'LION,C.B.' en el partido 0 - 5 U.E.Sant Joan Despí Alineación oficial del equipo 'U.E.Sant Joan Despí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LION,C.B. Alineación oficial del equipo 'LION,C.B.' en el partido 2 - 1 U.E.Sant Joan Despí Alineación oficial del equipo 'U.E.Sant Joan Despí' en el partido
Tiene mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LION,C.B.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rosario Melotti va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): LION,C.B. va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 37 que Gerjan van Agt no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): LION,C.B. va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Anselmo Solís va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Bastien Teklak de LION,C.B. va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): LION,C.B. va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Miquèu Tauler va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Gerjan van Agt va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): LION,C.B. van sortir al contraatac amb encert al minut 89, però Martín Castaños no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

U.E.Sant Joan Despí

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de David Mestres que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, un xut de David Mestres des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29, SJD va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser 吴 (Wu) 勇倫 (Yonglun), amb un xut sec des de la dreta.
  • 180 Minuto 35 (Gol de falta): Al minut 35, una falta xutada per Călin Gulea va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 4 per a SJD. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 180 Minuto 85 (Gol de falta): Călin Gulea va incrementar l'avantatge a 0 - 5 per a SJD gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rodrigo Robalino va fer una magnífica centrada, però la rematada de Thilo Schadl va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 209 Minuto 88 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de 吴 (Wu) 勇倫 (Yonglun) va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Kjetil Hareide. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Călin Gulea.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 吴 (Wu) 勇倫 (Yonglun) de SJD amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.