Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rápido da Corredoira (1337869) - Kraken Team FC (1597711) » 665221778: T64/J1/VI

Liga 665221778 Información oficial sobre el partido 665221778 en Hattrick

26.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / VI.397 (14715)

Rápido da Corredoira Alineación oficial del equipo 'Rápido da Corredoira' en el partido 2 - 3 Kraken Team FC Alineación oficial del equipo 'Kraken Team FC' en el partido
Mirco Celima (28') 1 - 0
1 - 1 Kean Verbrugge (31')
Josu Martínez (37') 2 - 1
2 - 2 Alama Kimbugwe (51')
2 - 3 Domingos Alves (88')
Rápido da Corredoira Alineación oficial del equipo 'Rápido da Corredoira' en el partido 2 - 3 Kraken Team FC Alineación oficial del equipo 'Kraken Team FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rápido da Corredoira Alineación oficial del equipo 'Rápido da Corredoira' en el partido 2 - 0 Kraken Team FC Alineación oficial del equipo 'Kraken Team FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rápido da Corredoira

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Mirco Celima de Corredoira aconseguir un gol al minut 28 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 37 gràcies a la jugada de Josu Martínez, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Ginés Mauri Argudo de Corredoira va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Usandizaga de Corredoira va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Kraken Team FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 31, en Domingos Alves la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Kean Verbrugge que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 115 Minuto 51 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 51 minuts de joc, Alama Kimbugwe, corrent com un esperitat, superà primer Ginés Mauri Argudo per velocitat, i després el porter posant el 2 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 140 Minuto 88 (Gol de contra de falta): Kraken va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Domingos Alves la va transformar en el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): El Kraken va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 19, però en Alama Kimbugwe va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Daniel Guaita va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Kraken que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 219 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Kraken va estar a punt d'arribar en un córner. En Rudolf Babička va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Kraken van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 80, però Fecund Urgell va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sandoa Castellrós de Kraken es va guanyar la targeta groga merescudament.