Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Auringis (1434606) - perikoskis (1586826) » 665221155: T64/J14/VI

Liga 665221155 Información oficial sobre el partido 665221155 en Hattrick

26.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / VI.385 (14703)

dsquared2_dd Alineación oficial del equipo 'dsquared2_dd' en el partido 3 - 1 Real Club Esportiu Espanyol de barcelona Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu Espanyol de barcelona' en el partido
Carlos Cesar Franze (32') 1 - 0
1 - 1 Paweł Dochniak (56')
Carlos Cesar Franze (78') 2 - 1
Kusisa Inostroza (79') 3 - 1
dsquared2_dd Alineación oficial del equipo 'dsquared2_dd' en el partido 3 - 1 Real Club Esportiu Espanyol de barcelona Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu Espanyol de barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dsquared2_dd Alineación oficial del equipo 'dsquared2_dd' en el partido 2 - 0 Real Club Esportiu Espanyol de barcelona Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu Espanyol de barcelona' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dsquared2_dd

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): dsquared2_dd s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Carlos Cesar Franze per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): dsquared2_dd va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 78 Carlos Cesar Franze va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 115 Minuto 79 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Kusisa Inostroza de dsquared2_dd va fer un bon esprint per escapar-se de Hugo Orlando Herrera i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): dsquared2_dd per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Kusisa Inostroza va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): dsquared2_dd va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Emmanuel Hamonic en un 1 contra 1 amb el porter Edgars Kurcelis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 es va veure una gran oportunitat per a dsquared2_dd per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kusisa Inostroza, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): dsquared2_dd va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Władysław Chiliński va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Emmanuel Hamonic va estar a punt d'avançar els locals al minut 63 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 77 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Carlos Cesar Franze, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Carlos Cesar Franze va rematar alt.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Jan Marc Alsina, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Carlos Cesar Franze. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dionýz Ružický de dsquared2_dd va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrés Carloncha de dsquared2_dd la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Club Esportiu Espanyol de barcelona

Goles Goles

  • 162 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Paweł Dochniak, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 56.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de barcelona va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manuel Díaz, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): barcelona van sortir al contraatac amb encert al minut 64, però Damian Hamels no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rubèn Cànoves estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que András Soós, als 75 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de barcelona va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marcelino Gonçalves, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Díaz de barcelona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.