Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcuneza (1595342) - Spinboo C.F. (490076) » 665220894: T64/J4/VI

Liga 665220894 Información oficial sobre el partido 665220894 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VI.381 (14699)

Unión Deportiva Rin-Ran Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Rin-Ran' en el partido 1 - 2 Spinboo C.F. Alineación oficial del equipo 'Spinboo C.F.' en el partido
Ziad Boudrifa (19') 1 - 0
1 - 1 Joyi Molete (52')
1 - 2 Joyi Molete (55')
Unión Deportiva Rin-Ran Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Rin-Ran' en el partido 1 - 2 Spinboo C.F. Alineación oficial del equipo 'Spinboo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unión Deportiva Rin-Ran Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Rin-Ran' en el partido 0 - 2 Spinboo C.F. Alineación oficial del equipo 'Spinboo C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Deportiva Rin-Ran

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Rin-Ran eren letals, i Ziad Boudrifa va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Luis Pombo de Rin-Ran va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 72, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexandre Delatouche.

Spinboo C.F.

Goles Goles

  • 164 Minuto 52 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 52 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Spinboo. Joyi Molete el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): Amb 55 minuts jugats, Joyi Molete de Spinboo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Spinboo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gianfranco Spampanato, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Andy Briggs, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Imir Qoku no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Przemysław Pasamonik va marcar al minut 18 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 29 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Joyi Molete va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 216 Minuto 69 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Gianfranco Spampanato va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Przemysław Pasamonik, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvador Soares de Spinboo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Salvador Soares es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joyi Molete de Spinboo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.