Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Unión Club Deportivo (122180) - GETAFE CFa (1460576) » 665220325: T64/J2/VI

Liga 665220325 Información oficial sobre el partido 665220325 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VI.371 (14689)

La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido 3 - 0 Sp Pitxus Alineación oficial del equipo 'Sp Pitxus' en el partido
Lukas Hirsch (4') 1 - 0
Haran Billarte (36') 2 - 0
Lukas Hirsch (71') 3 - 0
La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido 3 - 0 Sp Pitxus Alineación oficial del equipo 'Sp Pitxus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido 2 - 1 Sp Pitxus Alineación oficial del equipo 'Sp Pitxus' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,3 % 1,8 % 14,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Unión Club Deportivo

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): Lukas Hirsch va donar a Deportivo un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Deportivo va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Haran Billarte, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Lukas Hirsch va augmentar la diferència de Deportivo a 3 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Deportivo ho intentava per la dreta per mitjà de Bruno Nunes Pinto, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Lukas Hirsch una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Facundo Nahuel Ariaudo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Jonás Taibo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lukas Hirsch de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sp Pitxus

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Arseniy Polikushin va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 2, i va passar la pilota a Julien Viel, però aquest no va encertar a marcar.
  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Alex Ribadeneira va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Erwin Göttl va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 264 Minuto 9 (Ocasión de penalti): Passat el minut 9 de partit, Pitxus va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Arseniy Polikushin, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 43, quan un error defensiu va deixar Sébastien Cuisinier completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Julien Viel va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Alpo Kanerva rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): Julien Viel quasi marca en una jugada assajada de córner que Alex Ribadeneira havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alex Ribadeneira de Pitxus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.