Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Larri (992500) - GAT NEGRE (1580535) » 665219872: T64/J1/VI

Liga 665219872 Información oficial sobre el partido 665219872 en Hattrick

26.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / VI.363 (14681)

Larri Alineación oficial del equipo 'Larri' en el partido 1 - 4 GAT NEGRE Alineación oficial del equipo 'GAT NEGRE' en el partido
0 - 1 Wilbert Toonder (43')
0 - 2 Jérôme Benard (43')
Fernando Romero Mora (44') 1 - 2
1 - 3 Gauthier Thivolle (76')
1 - 4 Caïn Hubau (89')
Larri Alineación oficial del equipo 'Larri' en el partido 1 - 4 GAT NEGRE Alineación oficial del equipo 'GAT NEGRE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Larri Alineación oficial del equipo 'Larri' en el partido 2 - 1 GAT NEGRE Alineación oficial del equipo 'GAT NEGRE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,9 % 7,3 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Larri

Goles Goles

  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Larri van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Fernando Romero Mora en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Larri per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Osián Arza, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alleko Axpegorta estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Salvador Mazcuñán, als 72 minuts, va fallar per ben poc.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): Osián Arza hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sergio Ciruelo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Salvador Mazcuñán de Larri va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Larri va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Fernando Romero Mora va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

GAT NEGRE

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): NEGRE agafava avantatge al minut 43 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Wilbert Toonder amb mestria.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jérôme Benard de NEGRE l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 43 de partit.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Gauthier Thivolle va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): NEGRE va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 89, quan Caïn Hubau, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Iosif Pantelidis ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Demetriusz Wiącek. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Gauthier Thivolle va servir per deixar enrere el gegant Fernando Romero Mora al minut 83, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 280 Minuto 84 (Ocasión de falta): Chefer Mekel va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Iosif Pantelidis que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 207 Minuto 88 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en David Antonio Gayangos va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wilbert Toonder de NEGRE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Medina.