Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Marlota (1584557) - Mellizos Team (1584470) » 665218894: T64/J8/VI

Liga 665218894 Información oficial sobre el partido 665218894 en Hattrick

14.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 8 / VI.345 (14663)

F.C.Marlota Alineación oficial del equipo 'F.C.Marlota' en el partido 1 - 0 Mellizos Team Alineación oficial del equipo 'Mellizos Team' en el partido
Erick Hammon (83') 1 - 0
F.C.Marlota Alineación oficial del equipo 'F.C.Marlota' en el partido 1 - 0 Mellizos Team Alineación oficial del equipo 'Mellizos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Marlota Alineación oficial del equipo 'F.C.Marlota' en el partido 1 - 1 Mellizos Team Alineación oficial del equipo 'Mellizos Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,7 % 36,7 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Marlota

Goles Goles

  • 186 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de F.C.Marlota amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Erick Hammon, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kazimierz Korus de F.C.Marlota va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mellizos Team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Evgeniy Gritsko de Mellizos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Mellizos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luis Jofré, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Lluc Plana va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Derk Dorstfeld, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 206 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Lluc Plana que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Es duien 82 minuts de partit jugats quan Enrique Gutiérrez de Foz va estar a punt de posar per davant a Mellizos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Derk Dorstfeld va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Virgilio Tagliaferri al minut 84 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Oscar Hughes per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 85, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.