Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

StBoi Dragons (1585346) - furtivo (124306) » 665215857: T64/J4/VI

Liga 665215857 Información oficial sobre el partido 665215857 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VI.291 (14609)

Itramalf UE Alineación oficial del equipo 'Itramalf UE' en el partido 0 - 2 furtivo Alineación oficial del equipo 'furtivo' en el partido
0 - 1 Igor Ogi (34')
0 - 2 Dirk Werneuchen (82')
Itramalf UE Alineación oficial del equipo 'Itramalf UE' en el partido 0 - 2 furtivo Alineación oficial del equipo 'furtivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Itramalf UE Alineación oficial del equipo 'Itramalf UE' en el partido 0 - 1 furtivo Alineación oficial del equipo 'furtivo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Itramalf UE

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Itramalf van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 18, però Federico Mistrorigo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 25 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gil Ricker, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Itramalf va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Eliseu Rebello va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pietro Claudio Cecchi de Itramalf va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

furtivo

Goles Goles

  • 135 Minuto 34 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Igor Ogi va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Dirk Werneuchen de furtivo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Dirk Werneuchen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Darío Rubén Pockard. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 216 Minuto 88 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Darío Rubén Pockard va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jafari Suji, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.