Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Autosolar Energy Solutions (1366046) - CF Mieres Del Camín (118358) » 665215436: T64/J12/VI

Liga 665215436 Información oficial sobre el partido 665215436 en Hattrick

12.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / VI.283 (14601)

albal sad Alineación oficial del equipo 'albal sad' en el partido 1 - 1 CF Mieres Del Camín Alineación oficial del equipo 'CF Mieres Del Camín' en el partido
0 - 1 Florent Lichtenwalter (21')
Villy Holmgren (70') 1 - 1
albal sad Alineación oficial del equipo 'albal sad' en el partido 1 - 1 CF Mieres Del Camín Alineación oficial del equipo 'CF Mieres Del Camín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
albal sad Alineación oficial del equipo 'albal sad' en el partido 3 - 0 CF Mieres Del Camín Alineación oficial del equipo 'CF Mieres Del Camín' en el partido
Tiene mala suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

albal sad

Goles Goles

  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els jugadors del albal amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 70, deixant Villy Holmgren en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Xuacu Gironda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de albal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Xuacu Gironda va estar a punt de marcar al minut 33 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Stan Zijlstra va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ander Etxebarria de albal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

CF Mieres Del Camín

Goles Goles

  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 21, en Iván Zaballos del CF Mieres va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Florent Lichtenwalter que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Florent Lichtenwalter va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Emin Karačić, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Frank Immen de CF Mieres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dustin Painhaupt de CF Mieres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.