Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ASTURMAX (1596479) - AlmeriCity (437592) » 665215041: T64/J11/VI

Liga 665215041 Información oficial sobre el partido 665215041 en Hattrick

05.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / VI.276 (14594)

ASTURMAX Alineación oficial del equipo 'ASTURMAX' en el partido 1 - 3 kinto futbol club Alineación oficial del equipo 'kinto futbol club' en el partido
Bogdan Sălişteanu (10') 1 - 0
1 - 1 Marc-Rene Schaar (39')
1 - 2 Jory Fasseur (53')
1 - 3 Lawrence Phillips (57')
ASTURMAX Alineación oficial del equipo 'ASTURMAX' en el partido 1 - 3 kinto futbol club Alineación oficial del equipo 'kinto futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ASTURMAX Alineación oficial del equipo 'ASTURMAX' en el partido 2 - 0 kinto futbol club Alineación oficial del equipo 'kinto futbol club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASTURMAX

Goles Goles

  • 139 Minuto 10 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Bogdan Sălişteanu va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Isaac Roigé per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ivan Schluetter per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però José Ricardo Rafael Vivar va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Heikki Huida va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després de 56 minuts, Regnar Valbjørn va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al 64, Manfred Arps hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, José Ricardo Rafael Vivar. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Badr Al-Muftah de ASTUR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, André Luiz Brandão de ASTUR va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ralph Gerlich.

kinto futbol club

Goles Goles

  • 186 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de futbol amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Marc-Rene Schaar, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del futbol van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jory Fasseur va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): futbol va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 57, quan Lawrence Phillips, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): El futbol va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 12, però en Marc-Rene Schaar va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Lorand Postolică va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de futbol que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Sacher de futbol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.