Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

David_CV Team (1419442) - gijonenses (438277) » 665211455: T64/J11/VI

Liga 665211455 Información oficial sobre el partido 665211455 en Hattrick

05.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / VI.212 (14530)

Montañas Alineación oficial del equipo 'Montañas' en el partido 0 - 3 gijonenses Alineación oficial del equipo 'gijonenses' en el partido
0 - 1 Juan Miguel Valera (61')
0 - 2 Rafael Martínez (66')
0 - 3 Sebastián Ruiz (89')
Montañas Alineación oficial del equipo 'Montañas' en el partido 0 - 3 gijonenses Alineación oficial del equipo 'gijonenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Montañas Alineación oficial del equipo 'Montañas' en el partido 0 - 5 gijonenses Alineación oficial del equipo 'gijonenses' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montañas

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Iván Romero López de Montañas no va ser gol per ben poc.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Montañas van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Köbi Glosser no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Montañas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jairo Soares, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Köbi Glosser.
  • 512 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Köbi Glosser va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

gijonenses

Goles Goles

  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Juan Miguel Valera va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Rafael Martínez de gijonenses va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 66. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Sebastián Ruiz va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del gijonenses que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Miguel Valera, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Simón Mato Cano va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de gijonenses que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Montañas. La jugada d'estratègia del gijonenses per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jorge Soler Rodero va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jorge Soler Rodero després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Carlos Alberte Gens va poder desviar-lo a córner.
  • 219 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a gijonenses va estar a punt d'arribar en un córner. En Jorge Soler Rodero va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.